KWALITEIT - BETROKKENHEID - DUURZAAMHEID

zaterdag 2 januari 2010

DOLCOM krijgt opdracht van Van Gansewinkel Overheidsdiensten

DOLCOM heeft van Van Gansewinkel Overheidsdiensten opdracht gekregen voor het werven, plaatsen en opleiden van 5 medewerkers uit een uitkeringssituatie tot allround afvalbelader.
Deze opdracht is een samenwerkling tussen Van Gansewinkel Overheidsdiensten, de gemeente Capelle aan den IJssel en DOLCOM.
Van Gansewinkel is de afvalinzamelaar in onder andere Capelle aan den IJssel en draagt hiermee belangrijk bij aan de werkgelegenheid in de gemeente Cappelle aan den IJssel.
Wij danken Van Gansewinkel Overheidsdiensten voor de opdracht.

Over Van Gansewinkel Overheidsdiensten:
De markt voor het inzamelen van huishoudelijk afval is sterk in beweging. De overheid wil de hoeveelheid geproduceerde afval verminderen en tegelijk de kosten voor de verwerking ervan zo laag mogelijk houden. Het scheiden van het afval in een aantal hoofdstromen als GFT, glas, papier / karton en uiteindelijk restafval, is de methode om dit doel te bereiken. Via actieve voorlichting kan het scheidingsgedrag worden gestimuleerd.
Het invoeren van de producentenverantwoordelijkheid voor onder andere auto's, autobanden, electronische apparatuur en verpakkingen waarbij de kosten voor inzameling en verwerking verschuiven van de reinigingsrechten / afvalstoffenheffing naar een verwijderingsbijdrage te voldoen bij de aankoop van producten, levert eveneens een bijdrage
Zie ook http://www.vangansewinkelgroep.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten